Державні виплати Україні

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Choies-The latest street fashion
Наше опитування
Яка причина затримки фінансування?
Всього відповідей: 219
Форма входу
Головна » 2011 » Листопад » 22 » У грудні Кабінет міністрів планує запровадити непрямі методи оцінки доходи громадян.
00:02
У грудні Кабінет міністрів планує запровадити непрямі методи оцінки доходи громадян.
У грудні Кабінет міністрів планує запровадити непрямі методи оцінки доходи громадян.

"З 1 грудня на всю країну буде поширений експеримент по непрямій оцінці доходів громадян, які претендують на соціальна допомога, - заявив міністр соціальної політики Сергій Тігіпко!

Перевірятимуть- матерів одиночок, які претендують на соціальну допомогу. Інспектори управлінь праці і соціального захисту будуть опитувати сусідів про доходи матерів-одиначок.

Соціальну допомогу не призначатимуть тим жінкам, які мають кондиціонер, сучасний велосипед, скутер, посудомийну машину, хто робить ремонт з використанням дорогих будматеріалів. Також інспектори будуть цікавитись наявністю співмешканців і квартирантів, породистих тварин та отриманням грошових переказів з-за кордону.

Цей метод вже застосовується з квітня в трьох областях - Волинській, Кіровоградській та Чернігівській.

За результатами тих оцінок лише кожна четверта мати-одиначка дійсно потребує допомоги, а реальні доходи трьох інших цілком дозволяють їм обходитися без допомоги держави, повідомив експерт Центру Разумкова Павло Розенко.

Однак, він зазначив, що не чув жодних позитивних відгуків про експеримент з вищезгаданих областей. Соцпрацівники скаржаться, що замість того, щоб виконувати свої обов'язки, вони мають стежити за матерями-одиначками.

Переглядів: 813 | Додав: 19m1lashe4ka92 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 ВИКА Херсон  
0
смотрела новости: к перечьню РОСКОШИ добавили: телевизор, холодильник и стеральную машинку ( любой модели и марки) СВОЛОЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 Вика  
0
Нормально вообще???Обнаглели дальше некуда!!!Заберите все выплаты,нам же так легко и дешево давать детям хотя бы все самое необходимое.Я в шоке!Они уже не знают что придумать!!!Гады

3 марина  
0
да пошли они ходить они будут а если соседи наплетут в три короба что попало например я со своими не общаюсь...

2 19m1lashe4ka92  
0
Це добре,що не опустилися до такого рівня,а якщо ця мати одиначка проживши самостійно без дитини отримувала гідну заробітну плату і прридбала кондиціонер,то як зявилась в неї дитина,що повинна вона зробити??

1 ирина  
0
Цей метод вже застосовується з квітня в трьох областях - Волинській, Кіровоградській та Чернігівській-Я живу в Волынской обл. и у нас такого методу нету и не когда не слышала wacko

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz