Державні виплати Україні

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Choies-The latest street fashion
Наше опитування
Яка причина затримки фінансування?
Всього відповідей: 219
Форма входу
Головна » 2011 » Грудень » 2 » Кабмін хоче заощадити на допомозі при пологах
06:03
Кабмін хоче заощадити на допомозі при пологах
Вот еще одна "радостная" новость.

http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/1/6803938/

Кабінет міністрів зареєстрував у Верховній раді законопроект, який змінює порядок виплат соціальної допомоги матерям при вагітності та пологах.

Як повідомляє газета "Коммерсантъ-Украина", документ розроблений Міністерством соціальної політики.

Крім іншого, для одержання зазначених виплат документом вводиться норма про надання довідок про склад сім'ї та доходи її членів.

Зараз для отримання соціальної допомоги матерям такі документи оформляти не потрібно.

До органів праці та соціального захисту достатньо надати довідки з пологового будинку, з місця роботи (для працюючих матерів); безробітним необхідно мати документ, що підтверджує реєстрацію в центрі зайнятості, а підприємцям - з Фонду соціального страхування про тимчасову втрати працездатності та про сплату страхових внесків.

У Мінсоцполітики вважають, що облік доходів є першим кроком для адресного надання соціальної допомоги.

"В Україні тільки 20% отримувачів соціальної допомоги мають її згідно зі своїм статусом. Решта людей, які отримують її формально за документами, насправді не є малозабезпеченими", - заявив начальник прес-служби Мінсоцполітики Михайло Кухар.

"У нас навіть якщо жінка мільйонер, вона однаково отримує допомогу на дитину. У жодній країні світу такого немає. Ми б хотіли давати матеріальну допомогу тільки тим, хто її потребує", - додав він.

На думку колишнього міністра соціальної політики Людмили Денисової, спроба відмовити деяким матерям в отриманні допомоги є антиконституційною.

"Матеріальна допомога, яку пропонується виплачувати тільки малозабезпеченим, - це прийом з метою заощадити бюджетні кошти за рахунок населення. Будь-яка мати має право на отримання допомоги після народження дитини. Виплати перераховує Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Це податкові відрахування з зарплат тих же матерів", - підсумувала Денисова.

Нагадаємо, раніше прем'єр Микола Азаров заявив, що один мільярд гривень, призначений для виплат допомоги при народженні дитини, вже перерахований в регіони.

Як відомо, у вівторок молоді мами Криму вийшли на вулиці Сімферополя з вимогою виплатити допомогу для новонароджених дітей.
Переглядів: 844 | Додав: Afaf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Alena  
0
Это девочки бомба замедленного действия! То ли она взорветься, то ли будет лежать без движения.
Опять пьяницы и наркоманки будут получать деньги, ведь из них 95 % не работают. А нормальные женщины которые работают, но все равно за чертой бедности (а по статистике в Украине 80% семей живут за чертой бедности), будут сидуть без денег. То есть, опять рожать перестанут. 1 ребенок-будет роскошью. Я бы сказала непозволительной для большинства семей. Но мне кажеться на юридическом языке - это прямое нарушение Конституции. Ограничение прав человека. Ухудшение прав человека. И вооще не вяжеться эта новость с тем, что себе депутаты все больше и больше денег выделяют , а с самых незащищеных слоев населения - детей и матерей- забирают.

4 Ируська  
0
Выборы-выборы,депутаты-п...ры!!!!Слов нет,одни эмоции

3 Лариса  
0
Эти твари готовы экономить на наших детях. С себя бы лучше начали - сократили бы свои расходы. Уроды они жируют за счет народа, а матерям удавятся выплатить эти крохи ...........

2 Верданди  
0
Они выдумывают что то все бредовее и бредовее.

1 19m1lashe4ka92  
0
Ужасс а не новость!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz